Zoeken naar wij wie interesse

Uw zoekactie voor wij wie interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Ludo 58 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Welk jong koppeltje is eind mei in Mallorca en zoekt fun?
Welke jong koppeltje is eind mei vanaf 26.5.24 in Mallorca en zoekt wat fun. We spreken af en drinken iets een leuke babbel en een hete sex date. Dit alles veilig en safe met respect voor elkaar prive leven. Gewoon een leuke vakantie liefde. Lekkere hevige sexdate. Trio date waar meisje centraal staat! We doen geen extreme of onveilige zaken. Interesse reageer dan snel om alles te bespreken, stel je even voor en natuurlijk jou voorstel. Graag reactie met een twee leuke foto’s. Dit om grappenmakers te weren. Vermeld ook regio in Mallorca waar je verblijft. Je zal er geen spijt van krijgen.  
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
artemis 35 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek
vandaag naar een leuke vrouw of koppel wat graag naakt is of meer wilt. Niks moet, alles kan in alle discretie! Ik kan mij makkelijk verplaatsen. Geen platvoers gedrag, hygiene en discretie staan voorop. Interesse? Mag je mij altijd mail sturen met foto en wat meer uitleg.  

Op zoek
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek mondje voor m'n XL pik te zuigen
Hey, ik zoek een vrouw die m'n lekkere pik wil zuigen terwijl haar man erop toekijkt of haar kutje neukt terwijl ik gezogen word. Interesse, of een ander scenario in gedachten? Geen single mannen aub. groet, Tom  

Zoek mondje voor m'n XL pik te zuigen
Alex 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Open-minded man zoekt koppel
Open-minded, relatief groot geschapen en biseksuele (geen must) man op zoek naar een koppel voor een date vanavond. Ik ben 1m97 en sportief gebouwd. Idealiter vind ik een spannende date voor vanavond maar ik sta zeker ook open om een koppel te leren kennen om op langere termijn samen te daten :). Ik sta alvast voor veel open. Meer foto's kunnen gerust gestuurd worden indien interesse. Hopelijk tot snel!  

Open-minded man zoekt koppel
Jacco 51 jaar Antwerpen - Baarle-Hertog
Vrijdag met uw vrouw in sexcinema plaatsnemen
Deze nette discrete slanke man, 1.80m, 85kg, kort bruin haar, is voor vrijdag 10 mei op zoek naar een ondeugend koppel om mjin droomscenario te verwezenlijken. Ik zou graag met de vrouw van een stel een sexcinema binnen gaan en haar eigen man dan vlakbij als toeschouwer. In de zaal even als nieuwsgierig stel de film volgen maar al snel start het scenario...waarbij zij spelenderwijs getoond wordt aan aanwezige rukkers. Zij krijgt opdrachtjes in gefluisterd (kunnen we bespreken...) kortom zoek ik met misschien jullie..een spannend uurtje...fv mogelijk. Ik kan verplaatsen morgen geheel de dag van antwerpen tot Limburg. ..ook grensregio Nl waar de nodige cinema's te vinden zijn. Laat maar weten bij interesse via een mailje. 100% gemeend.  
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Deze of morgen avond
Hey daar, welk leuk stel heeft er zin om af te spreken voor een leuke geile tijd samen? Alles is bespreekbaar niets moet. Ik ben 171cm 75kg en 17cm. Intiem glad. Ik hou hygiene, discretie en respect. Indien vragen of interesse.....shoot  

Deze of morgen avond
Dirk 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Yoni Massage
Een Yoni massage voor vrouwen is een helende ervaring die door middel van liefdevolle aanrakingen de vrouw opnieuw in haar veiligheid, zelfvertrouwen en kracht zet. Dit alles vindt plaats zonder verwachting of enige vorm van interactie. Je gentiet gewoon van een moment met jezelf, vrij van oordeel of beperkingen. Heb je ook huidhonger en heeft het bovenstaande je getriggerd? Ik beschik over een draagbare massagetafel, de zachte amandelolie en de bijpassende tantrische muziek. Geef maar een teken bij interesse. Ik verplaats enkel in en naar een huiselijke sfeer.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10